ServiceNow Academy BusinessNow

Velkommen til de nye

September måned betyder også nye kollegaer i vores Academy. Det nye kuld består denne gang af Katrine Møller Bach, Niels Petersen, Gedske Illum Mendel, Morten og Betina. De bliver en vigtig del af vores endnu voksende team af skarpe Service Management konsulenter. Her kan du få lov at lære mere om de nye i Academy, og hvorfor de har valgt at blive en del af BusinessNow.

Niels Petersen

Niels er uddannet Cand. IT fra ITU, med fokus på Digital design og kommunikation. Niels har bl.a. tidligere arbejdet som undervisningsassistent på ITU i kurset User Experience. Helt generelt har Niels en stor interesse for brugeroplevelsen, og har praktisk erfaring med netop at indhøste, analysere og vurdere reelle brugerbehov i den formative del af projekter. Selvom Niels kun lige er begyndt på sin rejse som Service Management konsulent, er hans interesse og erfaring med User Experience, noget vores kunder kan se frem til.

Som en hobby kan Niels godt lide at lave mad:

” Jeg kan godt lide at lave mad. Det startede da jeg var fire år og var utilfreds med den madpakke, som min mor smurte. Hun sagde at jeg selv kunne lave min egen madpakke og det gjorde jeg så. Det blev så startskuddet til en masse chokolademadder. ”

Katrine Møller

Katrine er uddannet Cand.IT i Digital design og kommunikation fra ITU, med speciale i servicedesign.

Katrine har bl.a. arbejdet som undervisningsassistent interaktionsdesign og servicedesign på ITU for kandidatstuderende på digital design og kommunikation. Derudover har hun arbejdet som fieldresearcher for DesignPsykologi og MTIC, hvor hun lavede brugerundersøgelser og undersøgte velfærdsteknologier, med det formål, at lave en 2. generationsudvikling på teknologierne.

Katrine er specielt stærk til menneskeforståelse, og indenfor designsammenhæng, at arbejde med brugeroplevelsen og indtænke brugerens behov og forretnings værdi i udviklingen af en løsning. Katrine passer derfor utrolig godt ind i BusinessNows ’make sense’ tilgang til Service Management løsninger.

En af grundende til, at Katrine gerne vil være en del af BusinessNow, er fordi hun ønsker at udvikle løsninger for virksomheder, der er værdifulde og som svarer til kundernes behov.

” Jeg ser akademiet som en enestående mulighed for at blive klædt godt på til at blive en dygtig konsulent, og jeg er så glad for at være en del af holdet og glæder mig til dette nye kapitel”

Gedske Illum Mendel

Gedske er oprindelig uddannet pædagog, og har arbejdet med børn hvoraf nogle var diagnosticerede med kognitive udviklingsproblemer. Efter 5 år valgte Gedske at prøve nogle nye græsgange af, og blev optaget på IT Universitetet hvor hun er uddannet service designer fra linjen Digitalt Design & Kommunikation. Gedske er særligt optaget af den demokratiske inddragelse af marginaliserede brugere i digitale løsninger. Det involverer naturligt en brugeropsøgende og -inddragende tilgang til udviklingsprocesser. Gedske dygtiggører sig fortsat i at anvende Design Thinking, et område som vores kunder vil få stor gavn af, når de rigtige problemer i et implementeringsprojekt skal identificeres og løses på de mest meningsfulde måder.

Om hvorfor Gedske valgte BusinessNow, siger hun: ”Hos BusinessNow er der en unik mulighed for at blive specialiseret, løsningsfokuseret konsulent, hvor jeg både kan bidrage med den baggrund og erfaring, som jeg har og fortsætte en læringsmæssig udvikling under dejligt strukturerede rammer”

Udover at være mor til en sød lille datter på 1 år, så er Gedske meget interesseret i koncerter og festivaler.

Betina Lund Mogensen

Betina er også uddannet Cand.IT i Digital design og kommunikation, ITU – med speciale i servicedesign. Ligesom Niels, har Betina arbejdet som undervisningsassistent i User Experience, men også i Servicedesign.

En af Betinas stærke sider er, at hun er god til at sætte sig ind i nye kontekster, lokalisere problemstillinger/ udviklingspotentialer og omsætte det til konkrete løsningsforslag – en værdifuld egenskab i projektøjemed.

Om hvorfor Betina valgte BusinessNow Academy, siger hun:

” Det der tiltaler mig ved at være en del af BusinessNows Academy er, at det for mig, er den perfekte overgang fra skolebænk til ”det virkelig liv”. Det har stor betydning at jeg kan få lov at udvikle mig under supervision. Et stort plus er helt sikkert også den kultur der er i virksomheden, hvor der er en god mix mellem seriøsitet og sjov. Allerede til ansættelsessamtalen følte jeg mig meget velkommen”

Morten Krebs Andersen

Morten har en kandidatgrad i IT-ledelse, med fokus på spændingsfeltet i mellem forretningsudvikling og IT med kurser indenfor programmering, procesoptimering, projektledelse m.m.

Morten har førhen arbejdet hos en mindre startup, hvor han har arbejdet med forretningsudvikling og markedsresearch. For nyligt har Morten været ansat hos Væksthus Nordjylland, hvor han har arbejdet med implementeringen af den nye Persondataforordning, som også er en af Mortens Stærke sider. Morten glæde sig til, at skulle arbejde med implementering, procesoptimering, IT, projektledelse m.m.

Om hvorfor Morten valgte BusinesSNow, siger han ” jeg er meget tiltrukket af organisationens flade struktur, hvor man er tæt på sin leder og sidst men ikke mindst har tilgangen til at konsulenterne er bredt med i både teknik, projektledelse og at implementering også spiller en stor rolle. ”