billeder View this page in english

snowmirror

Et smart og effektivt datakopieringsværktøj til ServiceNow

DIN IT-UDFORDRING

Mange organisationer og virksomheder har haft succes med at anvende ServiceNow, til at automatisere deres IT-drift. Ofte er de afhængige af denne cloud-baserede platform, til at benytte en række andre integrerede systemer. Dette enestående registreringssystem indeholder værdifulde, vigtige eller kritiske data.
Hvordan får man adgang til disse data, hvis de er gemt langt væk, et eller andet sted i skyen? Standard ServiceNow ODBC-driveren har sine naturlige, veldokumenterede begrænsninger, og lever ikke altid op til kundens rapporteringskrav. Derudover oplever man unødig indlæsningstid af instansen, når ServiceNow skal generere rapporter.

Uden en pålidelig og gentagelig metode til udtræk og vedligeholdelse af ServiceNow data i en mere traditionel, relationel database, er det umuligt at udnytte rapporteringsværktøjer, analysere dataene effektivt via Business Intelligence-værktøjer, eller loade data ind i et ”data warehouse”. Brugen af dataeksport eller hjemmelavede løsninger fører til høje udviklings- og vedligeholdelsesomkostninger, samt en øget risiko for påvirkning af brugere.

Snowmirror
snowmirror

LØSNINGEN

SnowMirror er et smart datakopierings-værktøj til ServiceNow. Dataene indlæses fra en ServiceNow-instans og lagres i en relationel database, såsom Oracle eller Microsoft SQL Server, installeret i et lokalt miljø. Denne spejlede database kan bruges til brugerdefineret rapportering, ”data warehouse loads”, systemintegration, data backup og meget mere. Alle applikationer der kræver ServiceNow data, til ethvert formål, kan få adgang til dem på traditionel database vis (f.eks. ODBC driver, JDBC, ETLs eller almindelig SQL). Adgangen til en lokal database er hurtig, hvorfor ServiceNow-instansen ikke længere påvirkes.

Ved at definere tabeller, vælge kolonner og endda angive en detaljeret filtreret forespørgsel, synkroniserer SnowMirror kun den ønskede data. Datasynkroniseringen mellem ServiceNow og den spejlede database er let at planlægge, da den indeholder en masse muligheder og indstillinger til dette formål.
SnowMirror udfører kun trinvis dataindlæsning, således kopieringen forløber hurtigt og pålideligt. SnowMirror er designet og implementeret som en ”agent” i kundens miljø (dvs. kundens netværk) med ServiceNow-adgang på den ene side, og selvvalgt database på den anden. Altså lignende en MID-server. Enkel og brugervenlig interface, der giver problemfri konfiguration og drift.