ServiceNow SKI webinar med BusinessNow

Du inviteres til webinar, hvor vi sætter fokus på SKI 02.19 rammeaftalen for Saas – Cloud og ser nærmere på den seneste praksis og hvilke løsninger BusinessNow kan levere på SKI 02.19

– Hvordan er det lige, at du finder rundt i kerneydelserne og funktionelle tillægsydelser under SKI 02.19? hvordan hænger sortimentet sammen? og hvad er der af muligheder?

09 oktober 2019
10:30 - 11:00
Webinar

BusinessNow sætter spotlight på de muligheder der er i ServiceNow, og hvilke ydelser og løsninger BusinessNow kan levere på SKI 02.19 og alternative SKI-aftaler. Vi hjælper jer godt igennem juglen af muligheder.

  • Kerneydelse – ITSM Suite
  • Funktionelle Tillægsydelser – HR, CSM, GRC m.m.
  • Uddannelsespakker
  • Konsulenttimer
  • Hvordan hænger sortimentet sammen?
  • Hvordan kan du købe dig ind?
BusinessNow har budt ind på ”Myndighedens IT”, som dækker opgaver vedrørende den enkelte myndigheds IT-drift, IT-udvikling samt IT-sikkerhedsadministration.
På webinaret vil du blive meget klogere på, vores sortiment på 02.19, begrænsninger samt tillægsydelser.
BusinessNow’s Sortiment på 02.19.
Hos BusinessNow er vi eksperter i at udnytte de redskaber der findes i ServiceNow. Der ligger et kæmpe potentiale i ServiceNow, der kan hjælpe det offentlige i at skære ned på arbejdsmængder indenfor et hav af arbejdsområder – altså ikke kun i IT-afdelingen. Med ServiceNow åbnes mulighederne op for en langt stærkere og mere effektiv offentlig sektor, der forgrener sig ud i alle afkroge af den offentlige institution.

Kort om BusinessNow

BusinessNow er et Nordisk konsulenthus med speciale i at implementere ServiceNow løsninger og automatisere processer indenfor Service Management.

Vi dækker analyse og implementering af hele service livscyklussen fra idé og strategi til design, implementering, drift og forbedringer. BusinessNow tager sit afsæt i kendte metoder og frameworks, såsom ITIL, ISO 20000, COBIT og IT4IT. Vores konsulenter har mange års erfaring, og mindst 100 ServiceNow implementeringer bag sig. BusinessNow har et tæt samarbejde med ServiceNow og fokuserer på at levere succesfulde implementeringer af ServiceNow for både privat og offentlige kunder.

SaaS- og Cloud-services er efterhånden blevet standarden når virksomheder gennemgår en digital transformation. BusinessNow er derfor meget tilfreds med at være blevet udvalgt som leverandør på SKI 02.19 aftalen. Det giver os mulighed for at kunne tilbyde SKI’s kunder, at købe den førende platform til Enterprise Service Management – ServiceNow – og de relaterede konsulentydelser på aftalen.