Vi gentager successen fra sidste år, og inviterer til Post Knowledge seminar!

– Bliv opdateret på nyheder  fra ServiceNow

Knowledge 2019 er den største begivenhed ServiceNow nogensinde har arrangeret. Mere end 18.000 kunder og partnere mødes i Las Vegas den 5-9. maj for at få inspiration til, hvordan ServiceNow kan ændre måden vi arbejder på, møde andre kunder, høre om deres erfaringer med ServiceNow og meget mere.

BusinessNow’s deltagelse i Knowledge 2019

BusinessNow deltager igen på Knowledge, denne gang som Diamond Sponsor i samarbejde med DXC. Derudover har BusinessNow 2 speaks med Service Management Konsulenterne Lasse Wilén og Peter Ravnholt, samt CPH Lufthavn.

Vi sender et hold, som gør os i stand til at dække alle de spændende nyheder indenfor områderne: Digital Workflows, Customer Workflows, Employee Workflows og Now platform .

For hvem?

Til dig der ikke har muligheden for at deltage ved Knowledge 2019 i Las Vegas, men gerne vil høre om højdepunkterne fra konferencen, holder BusinessNow to gå-hjem-seminarer – ét i København og ét i Aarhus.

Her vil du blive opdateret på nyheder fra ServiceNow og høre hvad andre kunder har fået ud af at deltage i Knowledge 2019. Samtdig får du muligheden for at høre Peter og Lasse’s oplæg

Knowledge days seminar
 • Hvor

  Aarhus: Moesgaard, Moesgård Allé 15, 8270 Højbjerg

 • Hvornår

  28 maj 2019

 • Tid

  13:30 – 17:30.

  Med adgang til museets udstilling.

 • Hvor

  København: SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København

 • Hvornår

  29 maj 2019

 • Tid

  13:00 – 18:00.

  Vi slutter dagen af med en let forplejning

knowledge 2019 seminar servicenow
Hvis du ikke kan vente med at høre om nyhederne fra Knowledge 2019, kan du følge os på LinkedIn, hvor BusinessNow vil rapportere om vores oplevelser og observationer fra det største ServiceNow event nogensinde.
Følg os på LinkedIn