Hvorfor BusinessNows 2-årige Academy?

Bliv klogere på hvordan det er at være end del af BusinessNows 2-årige Academy. Vores 2-årige Academy-forløb er skræddersyet til at gøre dig klar til livet som IT-konsulent.

Service Management Academy

Jeg valgte BusinessNow, fordi de havde et spændende produkt, i en industri, som jeg synes er interessant. Den titel man får dækker så meget, og giver rum til, at man kan udvikle sig i den retning man selv gerne vil.

Jeg har hurtigt fået en oplevelse af en kultur, hvor glade medarbejdere performer bedre. Både partnerne og den ansvarlige for Academy, Christian Vogeley har en positiv tilgang til det folk kommer med.

Forløbet i Academy er planlagt fra start. Man ved hvilke faser man skal igennem, hvilke certificeringer man får – hvad er næste skridt, hvad skal man arbejde med. Der er styr på tingene fra start til slut.

BusinessNow har en meget stærk team spirit – Man kan godt få lov til at blive kastet ud på dybt vand, men man ved, at der er et sikkerhedsnet i kollegaer og ledelse, på det man har lavet, og hvordan man har gjort det. Der er plads og resourcer til, at man skal udvikle sig.

Nicklas Prahl1. års Academy, Service Management konsulent

service management konsulent

Jeg havde allerede en fast stilling hos en stor IT-virksomhed, hvor jeg lige var startet efter endt studie. Men virksomhedens værdier og tilgang til onboarding af nyansatte matchede ikke mine forventninger. Jeg faldt så over BusinessNows 2-årige Academy-forløb, der virkelig tiltrak mig. Her er det fra start fastlagt, hvilke processer man skal igennem samtidig med, at jeg har muligheden for selv at spore mig i den retning, som jeg synes er interessant. Her har jeg mulighed for at få erfaring med forskellige områder.

Jeg synes, at det var utroligt tiltalende, at man i Academy bliver en del af et team, der hjælper og supporterer hinanden, og som skaber et stærk socialt sammenhold. Det er vigtigt, når man står over for nye og udfordrende opgaver.

Sarah Purtoft 1. års Academy, Service Management konsulent

Service Management Academy

Du tager dine første, spæde skridt som juniorkonsulent efter blot en måned, til teamkonsulent efter ca. 9 måneder – og efter 18-24 måneder som proceskonsulent med egne projekter hos kunden. Hele tiden under supervision – men med rige muligheder for at vokse hurtigt og fordybe dig i det, du interesserer dig for.

Det er vigtigt at kunne begå sig i forskellige kulturer som service management konsulent. Man skal kunne omstille sig hurtigt og kommunikere med mange slags mennesker. Jeg havde mit første projekt ude hos en kunde, der producerede legetøj. Væggene var holdt i skrigende farver og stemningen var meget ‘loose’. Men mit næste projekt var i en virksomhed med dress code og mere formelle arbejdsgange.

Peter Ole Hansen Academy graduate, Service Management konsulent BusinessNow

Service Management Academy

Jeg havde en mulighed for at komme over i en meget større virksomhed, men valgte i stedet BusinessNow. Egentlig vidste jeg ikke rigtig hvad jeg gik ind til, eller hvad service management helt var, men jeg synes stadig at Academy-forløbet lød spændende.

Man kunne fornemme at BusinessNow havde en meget åben og uformel kultur. Til min 2. samtale sad jeg sammen med to partnere, og de var helt nede på jorden og meget “cool” omkring det hele.

Her bliver der arbejdet hårdt og man skal bestemt ikke være bange for at tage arbejdshandskerne på. Men der er også en forankret kultur som anerkender nødvendigheden af en god work-life balance. Så man også kan have sit privatliv og lade op – man kan kun præstere et vist antal timer på maks niveau.

Jeg havde fra start den opfattelse, at her var en stor mulighed for personlig udvikling, i samarbejde med nogle utroligt dygtige mennesker. Der bliver også sat høje krav og de vil gerne have nogle skarpe mennesker ind. Men samtidig er der plads til at fejle og tilegne sig ny viden.

Det er fedt, at være blevet en del af noget unikt, at være en del af en ung virksomhed, der er så meget i vækst.

Rasmus Kyster Iversen 1. års Academy, Service Management konsulent

Service Management Academy

Da jeg skulle søge job, var det for mig irrelevant hvad virksomheden hed. Det var derimod vigtigt, at virksomheden jeg skulle arbejde for, åbnede op for, at jeg kunne specialisere mig inden for et eller flere områder. Det var også vigtigt, at der var et planlagt forløb, og hvor man får følelsen af at være en del af et team. Det fandt jeg hos BusinessNow. Her skal man ikke konkurrere med andre graduates om en fastansættelse. Her er præmissen, at der bliver investeret i en, fordi de satser på, at man udvikler sig til en fastansættelse. Der bliver derfor heller ikke optaget flere kandidater, end hvad der er plads til at fastansætte.

En stor frygt ved graduate stillinger er, at man bliver sat til at lave de opgaver, inden andre gider at lave, eller at man bl.a. bliver smidt ud, hvor man overhovedet ikke kan bunde. Det er ikke tilfældet hos BusinessNow – selvom man er ny, er man med så meget man kan, og er du hurtig og sulten, kan du hurtigt komme ud på opgaver. Forløbet er struktureret med henblik på, at du udvikler dig, og får et stærkt kendskab til ServiceNow. Mange har måske hørt om ServiceNow før, men rigtig få har arbejdet med det. Det kan derfor være skræmmende, hvis man bare bliver smidt ud på en masse opgaver i et system, som man kun har arbejdet med i en uge. Det er derfor utrolig værdifuldt, at der er en ”udviklingsplan” for en, hvor man sådan set selv bestemmer hvilken retning man vil gå, og hvor hurtigt. Og det er der hos BusinessNow!

Mads Casper, Academy graduate, Service Management konsulent

Jeg havde arbejdet et par år som Incident Manager i en service desk, da jeg begyndte at se mig om efter nye udfordringer. På et kursus mødte jeg en tidligere studiekammerat, som talte meget varmt om BusinessNow og Academy-forløbet, som han selv var i gang med. Jeg tog chancen og kontaktede BusinessNow – og det har jeg ikke fortrudt.

Udviklingsmulighederne under og efter Academy-forløbet er så gode, at jeg ikke ser nogen grund til at søge job et andet sted. her har man friheden til at gå i den retning, man synes, er spændende – og man behøver ikke at passe ind i en bestemt ramme for at være her.
Man skal ikke være en bestemt type for at få succes. Folk er meget forskellige her. Jeg fortryder kun, at jeg ikke startede noget før,

Mikkel Lærke Alimooti Academy graduate

Følg os på LinkedIn og bliv løbende opdateret på Academy-nyheder