Bliv klogere på hvordan det er at være end del af BusinessNows 2-årige Academy. Vores 2-årige Academy-forløb er skræddersyet til at gøre dig klar til livet som IT-konsulent.

Jeg valgte BusinessNow, fordi de havde et spændende produkt, i en industri, som jeg synes er interessant. Den titel man får dækker så meget, og giver rum til, at man kan udvikle sig i den retning man selv gerne vil.

Jeg har hurtigt fået en oplevelse af en kultur, hvor glade medarbejdere performer bedre. Både partnerne og den ansvarlige for Academy, Christian Vogeley har en positiv tilgang til det folk kommer med.

Forløbet i Academy er planlagt fra start. Man ved hvilke faser man skal igennem, hvilke certificeringer man får – hvad er næste skridt, hvad skal man arbejde med. Der er styr på tingene fra start til slut.

BusinessNow har en meget stærk team spirit – Man kan godt få lov til at blive kastet ud på dybt vand, men man ved, at der er et sikkerhedsnet i kollegaer og ledelse, på det man har lavet, og hvordan man har gjort det. Der er plads og resourcer til, at man skal udvikle sig.

Nicklas Prahl 2. års Academy, Service Management konsulent

Jeg havde allerede en fast stilling hos en stor IT-virksomhed, hvor jeg lige var startet efter endt studie. Men virksomhedens værdier og tilgang til onboarding af nyansatte matchede ikke mine forventninger. Jeg faldt så over BusinessNows 2-årige Academy-forløb, der virkelig tiltrak mig. Her er det fra start fastlagt, hvilke processer man skal igennem samtidig med, at jeg har muligheden for selv at spore mig i den retning, som jeg synes er interessant. Her har jeg mulighed for at få erfaring med forskellige områder.

Jeg synes, at det var utroligt tiltalende, at man i Academy bliver en del af et team, der hjælper og supporterer hinanden, og som skaber et stærk socialt sammenhold. Det er vigtigt, når man står over for nye og udfordrende opgaver.

Sarah Purtoft 2. års Academy, Service Management konsulent

Som nyuddannet ønskede jeg et job, hvor jeg kunne bringe de færdigheder, jeg havde fået på universitetet, i spil og arbejde med metoder og teorier i praksis. Samtidig ønskede jeg fortsat at blive udfordret og lære nye ting. I stillingsopslaget til akademiet fik jeg en følelse af, at mine ønsker til et job kunne blive indfriet her, hvilket kun er blevet bekræftet gennem samtaler og opstart.

Jeg er yderst tilfreds med kombinationen af et fastlagt læringsprogram, som styrer én gennem en række bestemte kurser og forløb, og muligheden for selv at påvirke projekter og arbejdstilgange. Der bliver lyttet til én og man bliver anerkendt for dét, man gør, også selvom man ”kun” er første års Academy.

Jeg og et par andre på akademiet har en baggrund indenfor servicedesign, hvilket er et område, vi for tiden arbejder med at integrere i virksomheden. Det er vildt spændende at være med til at indføre noget nyt, og det er en kæmpe anerkendelse, at vi bliver inviteret til at udfordre måden hvorpå, arbejde udføres i dag og indføre nogle nye processer, der kan bidrage til en endnu bedre forståelse af kontekst, projekt og resultat.

Udover at være lærerigt, udfordrende og anerkendende, er det også hyggeligt at være en del af BusinessNow’s academy-forløb. Man har et tæt samarbejde med de andre på akademiet, og lærer hinanden at kende både fagligt og personligt.

Katrine Møller Bach 1. års Academy, Service Management konsulent

Jeg havde en mulighed for at komme over i en meget større virksomhed, men valgte i stedet BusinessNow. Egentlig vidste jeg ikke rigtig hvad jeg gik ind til, eller hvad service management helt var, men jeg synes stadig at Academy-forløbet lød spændende.

Man kunne fornemme at BusinessNow havde en meget åben og uformel kultur. Til min 2. samtale sad jeg sammen med to partnere, og de var helt nede på jorden og meget “cool” omkring det hele.

Her bliver der arbejdet hårdt og man skal bestemt ikke være bange for at tage arbejdshandskerne på. Men der er også en forankret kultur som anerkender nødvendigheden af en god work-life balance. Så man også kan have sit privatliv og lade op – man kan kun præstere et vist antal timer på maks niveau.

Jeg havde fra start den opfattelse, at her var en stor mulighed for personlig udvikling, i samarbejde med nogle utroligt dygtige mennesker. Der bliver også sat høje krav og de vil gerne have nogle skarpe mennesker ind. Men samtidig er der plads til at fejle og tilegne sig ny viden.

Det er fedt, at være blevet en del af noget unikt, at være en del af en ung virksomhed, der er så meget i vækst.

Rasmus Kyster Iversen 2. års Academy, Service Management konsulent

For mig var det attraktivt at blive en del af Academy fordi jeg her er en del af et struktureret forløb, som gør at man hurtigt udvikler sig. Læring er højt prioriteret og der er fastlagt en række certificeringer man skal igennem, som sikre at man har den nødvendige viden til at kunne løse sine opgaver.

Den viden jeg har tilegnet mig har jeg kunnet gå direkte ud og bruge i projekter hos kunderne, hvor der er gode muligheder for at blive udfordret.

Jeg oplever det meget positivt, at selvom forløbet er fastlagt, så bliver det tilpasset mine egne kompetencer og interesser, så det også passer ind i min personlige udvikling. På den måde har jeg oplevet at kunne bygge videre på min erfaring fra tidligere jobs og bringe den viden jeg har fra min uddannelse i spil.

Det prioriteres at vi bruger tid på at sparre med hinanden og det giver et stærkt netværk både socialt og fagligt.

Rollen som Service Management konsulent er for mig den perfekte kombination af faglig fordybelse og at kunne få lov til at arbejde med forskellige opgaver og virksomheder.

Karina Nygård Sørensen, 1. års Academy, Service Management konsulent

Jeg havde arbejdet et par år som Incident Manager i en service desk, da jeg begyndte at se mig om efter nye udfordringer. På et kursus mødte jeg en tidligere studiekammerat, som talte meget varmt om BusinessNow og Academy-forløbet, som han selv var i gang med. Jeg tog chancen og kontaktede BusinessNow – og det har jeg ikke fortrudt.

Udviklingsmulighederne under og efter Academy-forløbet er så gode, at jeg ikke ser nogen grund til at søge job et andet sted. her har man friheden til at gå i den retning, man synes, er spændende – og man behøver ikke at passe ind i en bestemt ramme for at være her.
Man skal ikke være en bestemt type for at få succes. Folk er meget forskellige her. Jeg fortryder kun, at jeg ikke startede noget før,

Mikkel Lærke Alimooti Academy graduate

Følg os på LinkedIn og bliv løbende opdateret på Academy-nyheder