leaptest

BusinessNow Test Support Service: Leaptest – et nemt og hurtigt værktøj til testautomatisering

LEAPTEST

Øg hastigheden og kvaliteten ved applikationudvikling med BusinessNows nye og nemme testautomatisering

Hvis du udvikler applikationer i hurtige og agile sprints, bør du kunne teste dit arbejde på hurtig og agil måde. Som de første i Danmark, tilbyder vi nu at implementere online-automatisering af agil testning uden kodning påkrævet.

Dette er kun muligt, fordi vi er de første til at tilbyde det visuelle testautomatiserings-framwork, udviklet af Leaptest.

Glem alt om langsomme og komplekse automatiseringsværktøjer, tekniske flaskehalseproblemer og kodning. Med dette nye værktøj kan enhver testcase designes ved at indsætte blokke i et workflow, tildele handlinger hertil, og fortælle dem hvad de skal søge efter, ved hjælp af billede- og tekstgenkendelse, der identificerer indhold på skærmen.

leaptest

LYDER DET TILTRÆKKENDE?

Det burde det, for det giver følgende fordele:
  • Da disse tests er nemme at sætte op i Leaptest, er du ikke længere afhængig af dyrekøbte eksperter. Derved kan du i stedet uddelegere disse automatiseringsopgaver til eksempelvis studentermedhjælpere eller nyere medarbejdere.
  • Denne automatisering nedskærer arbejdstiden og derved lønudgifter, uanset hvordan du tidligere har foretaget disse tests. Derudover behøver du ikke længere vente på færdiggørelsen af de manuelle tests, før du kan fortsætte dit udviklingsarbejde.
  • Da dine tests nu foretages langt hurtigere og mindre ressourcekrævende, vil du sandsynligvis foretage disse oftere, og derved opnå bedre udviklede applikationer med færre fejl og mangler. Dette medfører mindre stres hos både udviklere og projektledere, der får mere tid til andet arbejdet.
  • Færre fejl og mangler vil også føre til højere ydeevne, når applikationer integreres i dit produktionsmiljø, da funktionerne fungerer som de skal.
  • Afslutningsvis bliver dette en støtte til din virksomheds forretning og ønsket om at arbejde smartere og mere effektivt, der giver en konkurrencemæssig fordel.