Definition og etablering af processer

Procesudvikling og procesimplementering, er to af BusinessNows mest gennemarbejdede erfaringsområder. Firmaets proceskonsulenter har mange års implementeringserfaring fra både ind- og udland. BusinessNow har fra de mange års erfaring, samlet de bedste resultater og udviklet de bedste processkabeloner, koncepter, roller, roadmaps m.m. for hvordan processer implementeres, styres og forankres i alle  typer af organisationer, i både den offentlige og private sektor.

Vores proceskonsulenter har hver, mere end 10 års konsulenterfaring inden for Service Management. Ud over den store implementeringserfaring, har vores konsulenter også en dyb indsigt i, hvordan processerne skal udvikles, således at ServiceNow kan konfigureres uden at skabe tekniske tilbageløb til procesudviklingen.

BusinessNow uddanner alle sine proceskonsulenter i ServiceNow, så der skabes viden og indsigt i, hvordan ServiceNow kan konfigureres. Dette sikrer, at den afstemte proces kan implementeres i ServiceNow uden overraskelser.