ITIL® Foundation

Kom godt fra start med ITIL Foundation – og bliv rustet til din videre ITIL-uddannelse.

Om ITIL Foundation

ITIL er forkortelsen for IT Infrastructure Library. ITIL samler ’best practise’ fra de dygtigste IT-organisationer verden over, og tænker de enkelte dele af organisationen ind i en større helhed. Resultatet er en smidig organisation, der leverer effektivt på samtlige parametre.

Kurset vil dække hele pensummet for ITIL Foundation niveau, herunder de grundlæggende ITIL processer og give et overblik over aktiviteterne i de forskellige faser. Deltagere vil dermed opnå grundlæggende viden om ITIL-terminologien, strukturen, de basale koncepter og forståelse for hovedprincipperne i ITIL Best Practices for IT Service Management. Kurset afsluttes med en certificering, i form af en skriftlig eksamen.

Det indeholder ITIL Foundation kurset

På et intensivt 3-dages grundkursus i ITIL bliver du fortrolig med ITSM (IT Service Management). Vi kommer omkring centrale begreber og nøgleprincipper – og du får et solidt fundament for din videre ITIL-uddannelse.
Efter kurset er du godt klædt på til at indgå i ITSM funktionerne i din egen IT organisation.
Forvent et par timers hjemmearbejde efter kursus-dag 1 og 2.

Forudsætninger for deltagelse på ITIL Foundation kurset

Kurset er for alle IT medarbejdere, som vil arbejde struktureret og professionelt med IT service og support, og som ønsker at blive ITIL Foundation certificeret. Ingen krav til forudsætninger udover en grundlæggende IT-forståelse.

  • Kurset kan også gennemføres som internt virksomhedskursus på dansk eller engelsk.

Undervisningen i ITIL Foundation

Der undervises 3 dage fra 9 til 17. Kurset afsluttes med en multiple-choice eksamen på dag 3. Af 40 spørgsmål skal mindst 26 spørgsmål besvares korrekt, for at du bliver certificeret i ITIL® Foundation.
Undervisningen foregår på dansk, kursusmaterialet er på dansk og eksamen foregår ligeledes på dansk.

Prisen på ITIL Foundation kursus

Prisen er 10.995,- kr. ekskl. moms for 3 dages undervisning med forplejning, undervisningsmateriale og eksamensgebyr.
Kurset kan også gennemføres som internt virksomhedskursus på dansk eller engelsk. Kontakt info@businessnow.dk for tilbud på virksomhedskursus, eller hvis du har uddybende spørgsmål om ITIL kurset.

  • Kursus
  • ITIL Foundation
  • ITIL Foundation
  • Sted
  • Ballerup
  • Aalborg
  • Dato
  • Kommer snart
  • Kommer snart

Tilmeld dig ITIL Foundation kursus

Send en mail til info@businessnow.dk for tilmelding til ITIL Foundation kurset. Også hvis du er virksomhed, og ønsker et tilbud på et virksomhedskursus

ITIL® er et registreret varemærke tilhørende AXELOS Limited, som anvendes med tilladelse fra AXELOS Limited. Alle Rettigheder forbeholdes.