ITIL® 4 Transition

Kom godt fra start med ITIL® 4 Transition – og bliv rustet til din videre ITIL-uddannelse.

Om ITIL 4 Transition

Hvis du har du gennemført en ITIL® V3:2011 Foundation certificering i løbet af 2017/18 og føler dig godt inde i det faglige stof, så kan du vælge dette ITIL4 Foundation Transition tilbud, hvor en ITIL-underviser hjælper dig i gang med et selvstudie, for at kunne tage en ITIL 4 Foundation certificeringstest.

Forud for ITIL V3 var der en ITIL v2 der blev offentliggjort i 2001, som på sin side igen byggede på en første version, der var en samling af IT Service Management best practice fra 1980erne og frem.

Så dette ITIL 4 kursus bygger på mere end 30 års ITSM-erfaringer, der er opsamlet, konsolideret og opdateret af IT-professionelle fra mange forskellige forretningsområder.

ITIL 4 har udviklet sig til at levere en end-to-end Digital Operating Model og Service Value Chain, der dækker leverance og vedligeholdelse af IT-produkter og services, som en del af den IT, der bidrager til og understøtter ledelsen af organisationernes forretningsstrategi.

Det indeholder ITIL 4 Foundation kurset

Kurset vil dække hele pensummet for ITIL 4 Foundation niveau, herunder de grundlæggende ITIL processer og give et overblik over aktiviteterne i de forskellige faser. Deltagere vil dermed opnå grundlæggende viden om ITIL-terminologien, strukturen, de basale koncepter og forståelse for hovedprincipperne i ITIL Best Practices for IT Service Management. Kurset afsluttes med en certificering, i form af en skriftlig eksamen.

ITIL 4 Transition kursus

Har du gennemført ITIL V3:2011 certificering i løbet af 2017/18 og føler dig godt inde i det faglige stof, så kan du vælge ITIL4 Transition tilbud, hvor en ITIL-underviser hjælper dig i gang med et selvstudie for at tage en ITIL®4 Foundation certificeringstest

Forudsætninger for deltagelse på ITIL 4 Transition kurset

Deltagerne skal have ITIL V3:2011 Foundation certifikat eller mere.

Målgruppe

Kurset er relevant for it-professionelle der har gennemført ITIL3 og føler sig godt inde i det faglige stof, så man, med hjælp fra en ITIL-underviser, kan komme i gang med et selvstudie for at tage en ITIL®4 Foundation

Undervisningen i ITIL 4 Transition

ITIL 4 Transition tilbud er en halvdags ITIL4 introduktionsworkshop og en online spørgetime, der gennemføres med autoriserede danske undervisere, der er konsulenter i BusinessNow. Vi tager udgangspunkt i den officielle ITIL4 Foundation håndbog og introducerer dig til alt det nye, der er en del af ITIL 4 og hvordan det forholder sig til den ITIL best practice som du allerede kender.

Dag 1 kl. 9:00-12:00: Introduktion workshop til ITIL4 service management konceptet

 • Value creation, outcomes, costs and risks
 • The four dimensions
 • The ITIL service value system
 • The nature and use of the guiding principles
 • Service management practices

Dag 2-4: Selvstudie.

Dag 5 kl. 09:00-11:00: Online Spørgetime workshop

Efter du har læst og orienteret dig i ITIL4 Foundation håndbogen kan du stille spørgsmål til underviseren om det faglige stof og certificeringstest eksemplet.

Herefter afslutter du med den helt nye ITIL 4 Foundation certificeringstest, der dokumenterer kursistens faglige evner og som samtidig er adgang til mere faglige viden fra udvidede ITIL4-kurser.

Kurset gennemføres på dansk af danske undervisere der anvender den officielle ITIL4 Foundation bog, som deltagerne forventes selv at købe.

Certificeringstesten

På grund af den nye struktur og mængden af nyt ITIL4 materiale, er der tale om en ny ITIL®4 certificeringstest. Kursister får en eksamensvoucher, der giver adgang til at kunne gennemføre certificeringstesten på et tidspunkt efter eget valg.

Certificeringstesten er en multiple-choice test med 40 spørgsmål, der hver har 4 svarmuligheder. Med mindst 26 rigtige svar opnår man ITIL4 certificeringen.

I løbet af workshoppen er der introduktion og eksempler på certificeringstesten, så man får kendskab til pensum og multiple-choice test konceptet.

Prisen på ITIL 4 Transition kursus

Prisen for en plads på et BusinessNow ITIL4 Transition tilbud er:

 • 3800,-kr. eks. moms for workshop og certificeringstest voucher.

Vi giver deltagerne en fortrydelsesret, hvis man efter dag 1 transition workshoppen føler, at det er for omfattende og man hellere vil tage det fulde 2 dages ITIL4 Foundation kursus, så kan man overføres på et valgfrit Foundation kursus for 5355,-kr mere, hvilket er med 15% rabat ift. listeprisen (eks. moms)

 • Kursus
 • ITIL 4 Foundation Kursus
 • Sted
 • København
 • Dato
 • TBA

Tilmeld dig ITIL 4 Transition kursus

Send en mail til info@businessnow.dk for tilmelding til ITIL Foundation eller ITIL 4 transition kurset.

Hvis din virksomhed har anvendt ressourcer til at uddanne medarbejderne i ITIL V3:2011, så kan vi tilbyde et skræddersyet ITIL4 Transition tilbud firmaforløb, der introducerer medarbejderne i ITIL4 og gør dem i stand til ved kursus eller selvstudie at udbygge deres nuværende ITIL V3:2011 certificering med en ny ITIL 4 certificering. Kontakt os på info@businessnow.dk for information.

ITIL® er et registreret varemærke tilhørende AXELOS Limited, som anvendes med tilladelse fra AXELOS Limited. Alle Rettigheder forbeholdes.