BusinessNow overtager KMD’s IT Management Consulting-forretning

BusinessNow har indgået aftale om at overtage den danske it-koncern KMD’s IT Management Consulting-aktiviteter. Overtagelsen er led i vores ambitioner om at fortsætte den stærke vækstkurs. Aftalen betyder, at en række medarbejdere skifter arbejdsplads fra KMD til BusinessNow.

Konsulentvirksomheden BusinessNow P/S, der i dag primært beskæftiger sig med rådgivning og implementering af Service Management, har ambitioner om at vokse.

Som et led i vækststrategien har vi netop styrket vores markedsposition ved at indgå aftale med KMD om overtagelse af it-koncernens Service Management Consulting afdeling.

BusinessNow får med overtagelsen tilført syv højt kvalificerede konsulenter fra KMD med dyb erfaring inden for IT Service Management samt implementering af ServiceNow-platformen, som begge er kerneforretninger for BusinessNow.

BusinessNow kommenterer:

– Vi har de seneste tre år været på en flot vækstrejse i BusinessNow, og med overtagelsen fra KMD tager vi endnu et betydeligt skridt. Der er tale om nogle stærke profiler, som kan være med til at løfte vores forretning og styrke vores position som Nordens største dedikerede konsulenthus inden for ServiceNow implementeringer og IT Service Management. Samtidig tilfører de nye folk en række kompetencer inden for nye områder, som vi ser gode potentialer i, blandt andet ITIL. Vi ser frem til at byde vores nye kollegaer velkommen, fortæller partner og kommerciel direktør Bo Wilchen-Pedersen fra BusinessNow.

Hos KMD er der ligeledes tilfredshed med aftalen med BusinessNow, der inkluderer et stærkt fremadrettet samarbejde mellem de to selskaber.

– Jeg er glad for, at det er lykkedes os at indgå en aftale med BusinessNow, der har ServiceNow-platformen som omdrejningspunkt for deres kerneforretning. Vi kender dem i forvejen gennem vores eksisterende samarbejde, og jeg ved, at vi med aftalen sikrer, at vores dygtige kolleger bliver en del af en dygtig virksomhed i markant vækst. Herudover får vi styrket samarbejde med BusinessNow, der er en stærk og fleksibel samarbejdspartner på ServiceNow-området med et indgående kendskab til vores forretning, siger KMD direktør Jesper Kryhlmand.

Med aftalen overgår alle kontrakter og aftaler med kunder og samarbejdspartnere til BusinessNow. Aftalen forventes endelig gennemført i løbet af januar 2017.

Businessnow overtager KMD