Persondata politik ved tilmelding til seminar

Brug af personlige oplysninger

Generelt
Personoplysninger er den information du har indtastet i tilmeldingsblanketten, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Ved event tilmelding omhandler dette: Navn, telefonnummer, e-mail, arbejdsplads og stilling.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig ved eventen. Oplysningerne vil også blive brugt med henblik på efterfølgende kontakt, skulle vi have events eller ydelser, som vi vurderer, kunne have din interesse. Da vil BusinessNow bruge dine informationer til at kontakte dig via mail eller pr. telefon. Personfølsommeoplysninger vil IKKE blive videresendt til tredjeparter.

Opbevaring

Oplysninger vil blive opbevaret så længe vi har en sammenhandelsrelation med dig. eller indtil du retter henvendelse om sletning af dine data (se nedenstående).

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved udfyldelse af nedenstående formular. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.