Contract Management

BusinessNow vil i samarbejde med Advokatvirksomheden Gorrissen Federspiel præsentere et nyskabende koncept inden for kontraktstyring, hvor den systematiske opfølgning på leverandørens værdiskabelse er i centrum.

Kom og se hvordan I opnår den fulde realisering af jeres leverandørkontrakters værdipotentiale. Hør hvordan I får fuld værdi fra aftaler, der hidtil er blevet glemt eller tjenester der ikke er leveret.

Kort sagt – hør og se hvordan I sikrer, at I får den ønskede værdi ud af jeres leverandørkontrakter
– Igennem hele deres løbetid!

150 års top-juridisk erfaring møder Nordens førende ITSM konsulenthus.

Gorrissen Federspiel har udviklet Omnicent – et videns- og faktabaseret rammeværk for effektiv og værdiskabende kontraktstyring. Omnicent udspringer af Gorrissen Federspiels mere end 20 års erfaring med sourcingtransaktioner og bistand med det efterfølgende kunde- og leverandørforhold.

I et stærkt samarbejde med BusinessNow er Omnicent nu blevet digitaliseret i ServiceNow – Contract Value Tracker. Derved er det blevet endnu mere operationelt at anvende i den daglige kontraktstyring.

Med Contract Value Tracker har BusinessNow “sat strøm til” Omnicent og sikret, at opfølgning på kontrakters værdiskabelse sker så automatisk som muligt. Med Contract Value Tracker opnås sikkerhed for, at der bliver fulgt op på leverandørernes leverancer inklusiv de elementer af kontrakten, man ellers glemmer i hverdagen.

Praktisk information

 • Hvornår

  21. marts: kl. hos Gorrissen Federspiel, Silkeborgvej 2, Aarhus C.

  4. april: hos Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København

 • Tid

  Aarhus: 9.30 – 12.30

  København: 9.00 – 12.00

 • Pris

  Gratis

 • Forplejning

  Efter begge arrangementer byder vi på en let frokost og mulighed for at møde hinanden i uformelle omgivelser.